13 Gusht 2019, 12:04

We never knew: What links Lioness to Stress

S'e paskemi ditur: Çfarë e lidh Luanën me Stresin

XING

S'e paskemi ditur: Çfarë e lidh Luanën me Stresin

Pas pushimeve në Monte Carlo, Luana u rikthye në Shqipëri për të kaluar pushimet në jug të vendit. Këngëtarja ndodhet me familjen në Dhërmi, nga ku postoi një foto me mamanë dhe dy motrat, Lirën e Luanën dhe i kushtoi një dedikim.

S'e paskemi ditur: Çfarë e lidh Luanën me Stresin

"E bekuar.. Nga Familja ime dhe natyra e mrekullueshme e Shqiperise! Faleminderiit Zot", shkruan Luana.

S'e paskemi ditur: Çfarë e lidh Luanën me Stresin

Mirëpo mes komenteve të shumta ka rënë në sy komenti i Stresit i cili i ka habitur të gjithë. "Familja ime", shkruan Stresi.

S'e paskemi ditur: Çfarë e lidh Luanën me Stresin

Nuk e dimë ç'lidhje ka Stresi me familjen e Luanës, por deri tani ne i dinim thjesht miq të mirë. 

S'e paskemi ditur: Çfarë e lidh Luanën me Stresin

S'e paskemi ditur: Çfarë e lidh Luanën me Stresin

S'e paskemi ditur: Çfarë e lidh Luanën me Stresin

S'e paskemi ditur: Çfarë e lidh Luanën me Stresin

S'e paskemi ditur: Çfarë e lidh Luanën me Stresin

S'e paskemi ditur: Çfarë e lidh Luanën me Stresin

S'e paskemi ditur: Çfarë e lidh Luanën me Stresin

S'e paskemi ditur: Çfarë e lidh Luanën me Stresin

S'e paskemi ditur: Çfarë e lidh Luanën me Stresin