10 Janar 2022, 09:37

'We will change men every month', Beniada has a call for the Albanian youth

‘Do t’i ndërrojmë burrat çdo muaj’, Beniada ka një thirrje për rininë shqiptare

XING

‘Do t’i ndërrojmë burrat çdo muaj’, Beniada

Beniada është një ndër banoret më të komentuara në “Big Brother VIP”, e cila së fundmi ka bërë një thirrje në formë shakaje për rininë shqiptare.

‘Do t’i ndërrojmë burrat çdo muaj’, Beniada

Ajo ka kërkuar që femrat të mos martohen në moshën 18-vjeçare, por të dalin e të shijojnë jetën.

‘Do t’i ndërrojmë burrat çdo muaj’, Beniada

“Do bëjmë çfarë të duam ne, çdo muaj një burrë ndryshe. Plasni nga inati! Nuk do martohemi, do kënaqemi, do udhëtojmë dhe do bëjmë qejf në Maldive e Dubai. Jetojeni jetën si të doni dhe mos u martoni, mos u martoni që 18 vjeç. Jetoni jetën se kur të bëheni me fëmijë s’do të ketë më", është shprehur Beniada.

‘Do t’i ndërrojmë burrat çdo muaj’, Beniada

‘Do t’i ndërrojmë burrat çdo muaj’, Beniada

‘Do t’i ndërrojmë burrat çdo muaj’, Beniada

‘Do t’i ndërrojmë burrat çdo muaj’, Beniada