10 Gusht 2019, 16:32

What a jerk it was! Aferdita Dreshaj recalls the past with nostalgia

Sot një super femër, shihni si dukej Aferdita Dreshaj para famës

XING

Sot një super femër, shihni si dukej Aferdita Dreshaj para famës

Aferdita Dreshaj , e cila prej kohesh është larguar në SHBA ku jeton së bashku me bashkëshortin e saj, është një ndër femrat më të përfolura në mediat rozë. Ajo vazhdimisht ndan me ndjekësit e saj në instagram foto aktuale nga më të ndryshmet për të cilat merr like e komente pafund.

Sot një super femër, shihni si dukej Aferdita Dreshaj para famës

Së fundmi, përveç fotove aktuale, Afërdita është treguar nostalgjike për të kaluarën dhe InstaStory i saj ka pësuar një retroperspektivë të vërtetë. Ajo ka postuar foto me mamanë e saj kur ishte thjesht  një bebe. "Une dhe mami", shkruan ajo.

Sot një super femër, shihni si dukej Aferdita Dreshaj para famës

Një tjetër foto e këndshme e të kaluarës është dhe fotoja me gjyshin ku modelja shkruan “Une dhe gjyshi.Kam qenë gjithmonë e preferuara e tij.”

Sot një super femër, shihni si dukej Aferdita Dreshaj para famës

Nga fotot me fytyrë disi të ngrysur e disi nevrike mund të kuptojmë se në një moshë aq të vogël, Afërdita nuk ka qenë një dashamirëse e fotove.

Sot një super femër, shihni si dukej Aferdita Dreshaj para famës

Sot një super femër, shihni si dukej Aferdita Dreshaj para famës

Sot një super femër, shihni si dukej Aferdita Dreshaj para famës

Sot një super femër, shihni si dukej Aferdita Dreshaj para famës

Sot një super femër, shihni si dukej Aferdita Dreshaj para famës