26 Janar 2022, 15:52

What are you waiting for? Subscribe to Ermal Mamaqi training and discover the secret of success

Çfarë po prisni? Regjistrohuni te trajnimi i Ermal Mamaqit dhe zbuloni sekretin e suksesit

XING

Çfarë po prisni? Regjistrohuni te trajnimi i Ermal Mamaqit dhe

Ermal Mamaqi do të mbajë trajnimin e tij të rradhës në datat 19-20 Mars. “Mendo-Ndrysho-Fito” do të zhvillohet në Prishtinë në Klan Arena.

Çfarë po prisni? Regjistrohuni te trajnimi i Ermal Mamaqit dhe

Njoftimin e ka bërë të ditur vetë Ermali me anë të një postimi në rrjete sociale. Gjatë këtij trajnimi ai ndan me pjesëmarrësit sekretet e tij të suksesit dhe teknika që e kanë përmirësuar jetën e tij.

Çfarë po prisni? Regjistrohuni te trajnimi i Ermal Mamaqit dhe

"Miku apo mikesha ime,

Unë nuk e di cila është sfida që ti po kalon...nuk e di nëse ti ke dëshirë të jesh më i lumtur, më pak i frikësuar për të ardhmen, të përmirësosh marrëdhënien me të tjerët, të bëhesh më kreativ, më i mirë në punën tënde, apo thjesht ta shikosh botën me më shumë pozitivitet....cilado të jetë sfida që të përket TY, unë kam sigurinë se ato që unë DI, mund të të ndihmojnë.

Ja një sekret psikologjik: Ti mund ta riprogramosh trurin tënd nëse mendon 3 gjëra për të cilat ti je mirënjohës.

Nëse e bën këtë cdo ditë, ti mund të programosh trurin tënd për SUKSES dhe LUMTURI.

Unë do të tregoj disa teknika për ta bërë këtë në "Mendo Ndrysho Fito" më 19 & 20 Mars 2022 në Klan Arena, Prishtinë.

Duhet të jesh patjetër pjesë sepse vlera që do të marrësh do të të bëjë ta nisësh vitin me vrull pozitiviteti dhe qartësie", ka shkruar Ermali.

Çfarë po prisni? Regjistrohuni te trajnimi i Ermal Mamaqit dhe

Për t’u regjistruar klikoni tek ky link.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ermal Mamaqi (@ermalmamaqiofficial)

Çfarë po prisni? Regjistrohuni te trajnimi i Ermal Mamaqit dhe

Çfarë po prisni? Regjistrohuni te trajnimi i Ermal Mamaqit dhe

Çfarë po prisni? Regjistrohuni te trajnimi i Ermal Mamaqit dhe