3 Prill 2022, 15:45

'What size should I breastfeed?', Aulona's husband's response made us laugh

‘Çfarë mase ta bëj gjoksin?’, përgjigjja e bashkëshortit të Aulonës na shkriu së qeshuri

XING

‘Çfarë mase ta bëj gjoksin?’, përgjigjja e

Moderatorja Aulona Musta ishte sot e ftuar në emisionin “E Diell”, në rubrikën “Hëna dhe Dielli”. Ajo u sfidua të telefononte bashkëshortin dhe t’i thoshte që ka vendosur të bëjë gjoksin.

‘Çfarë mase ta bëj gjoksin?’, përgjigjja e

Aulona e telefonoi dhe e pyeti për përmasën. Bashkëshorti i ktheu një përgjigje epike, duke shkaktuar shumë të qeshura në studio.

‘Çfarë mase ta bëj gjoksin?’, përgjigjja e

"Ti se di që kam fiksim një më të madh dhe një më të vogël”, i tha ai.

‘Çfarë mase ta bëj gjoksin?’, përgjigjja e

‘Çfarë mase ta bëj gjoksin?’, përgjigjja e

‘Çfarë mase ta bëj gjoksin?’, përgjigjja e

‘Çfarë mase ta bëj gjoksin?’, përgjigjja e

‘Çfarë mase ta bëj gjoksin?’, përgjigjja e