7 Maj 2019, 16:22

What you did not expect: Foreign media declare the most beautifully dressed Albanian in Met Gala 2019

Ajo që s'e prisnit: Mediat e huaja shpallin shqiptaren e veshur më bukur në Met Gala

XING

Ajo që s'e prisnit: Mediat e huaja shpallin shqiptaren e veshur

Dy këngëtaret shqiptare me famë botërore që na bëjnë krenarë me arritjet e tyre, Rita Ora dhe Dua Lipa morë pjesë mbrëmjen e djeshme në eventin më të rëndësishëm të modës "Met Gala".

Ajo që s'e prisnit: Mediat e huaja shpallin shqiptaren e veshur

Të ftuarit duhet t'i përshtateshin temës së eventit duke u veshur sa më të ekzagjeruar, por a ja dolën dy shqiptaret?

Ajo që s'e prisnit: Mediat e huaja shpallin shqiptaren e veshur

Rita u shfaq me një fustan ngjyrë floriri me mëngë të gjata dhe shkëlqente nga koka tek këmbët.

Ajo që s'e prisnit: Mediat e huaja shpallin shqiptaren e veshur

Kurse Dua Lipa u shfaq plot ngjyra me një fustan shumë të veçantë.

Ajo që s'e prisnit: Mediat e huaja shpallin shqiptaren e veshur

Ajo që i ka bërë më shumë përshtypje mediave të huaja ka qenë Dua Lipa për të cilën gazeta amerikane "Teen Vogue", shkruan se i është përshtatur temës së eventit. 

Ajo që s'e prisnit: Mediat e huaja shpallin shqiptaren e veshur

Ajo që s'e prisnit: Mediat e huaja shpallin shqiptaren e veshur

Ajo që s'e prisnit: Mediat e huaja shpallin shqiptaren e veshur

Ajo që s'e prisnit: Mediat e huaja shpallin shqiptaren e veshur

Ajo që s'e prisnit: Mediat e huaja shpallin shqiptaren e veshur

Ajo që s'e prisnit: Mediat e huaja shpallin shqiptaren e veshur

Ajo që s'e prisnit: Mediat e huaja shpallin shqiptaren e veshur

Ajo që s'e prisnit: Mediat e huaja shpallin shqiptaren e veshur

Ajo që s'e prisnit: Mediat e huaja shpallin shqiptaren e veshur