13 Gusht 2019, 10:37

Will be Named: Albanian makeup artist Mario unveils Kylie Jenner

Do bëhet nami: Grimieri shqiptar Mario demaskon Kylie Jenner

XING

Do bëhet nami: Grimieri shqiptar Mario demaskon Kylie Jenner

Miliarderja Kylie Jenner ka festuar ditëlindjen e saj të 22 së fundmi. Festa e ditëlindjes zgjati një javë dhe Kylie me familjarët e miqtë udhëtoi në Itali për të festuar në Capri.

Do bëhet nami: Grimieri shqiptar Mario demaskon Kylie Jenner

Kylie festoi me alkool e muzikë në një jaht luksoz teksa nuk munguan dhuratat e shtrenjta. 

Do bëhet nami: Grimieri shqiptar Mario demaskon Kylie Jenner

Kylie mori urime të shumta nga personazhe të famshëm dhe ndër to ishte grimieri shqiptar Mario Dedivanoviç. Ky i fundit ia ka uruar ditëlindjen miliarderes me një foto të vjetër të saj duke demaskuar operacionet që ajo ka bërë në fytyrë. 

Do bëhet nami: Grimieri shqiptar Mario demaskon Kylie Jenner

"Gëzuar ditëlindjen Kylie. Vazhdo të jesh frymëzim", është urimi i Marios por a do bëjë namin Kylie kur ta shohë këtë foto?

Do bëhet nami: Grimieri shqiptar Mario demaskon Kylie Jenner

Prej vitesh Kylie i ka mohuar operacionet edhe pse ndryshimi është i dukshëm.

Do bëhet nami: Grimieri shqiptar Mario demaskon Kylie Jenner

Do bëhet nami: Grimieri shqiptar Mario demaskon Kylie Jenner

Do bëhet nami: Grimieri shqiptar Mario demaskon Kylie Jenner

Do bëhet nami: Grimieri shqiptar Mario demaskon Kylie Jenner

Do bëhet nami: Grimieri shqiptar Mario demaskon Kylie Jenner

Do bëhet nami: Grimieri shqiptar Mario demaskon Kylie Jenner