24 Janar 2022, 13:42

Will it be back in 'Love Story'? Saimiri makes this decision

A do të rikthehet në ‘Love Story’? Saimiri merr këtë vendim

XING

A do të rikthehet në ‘Love Story’? Saimiri merr

Ditën e djeshme Saimir Kasemi tërhoqi vëmendjen e ndjekësve me një postim të bërë në Instastory, ku dukej se po mendonte rikthimin në “Love Story”.

A do të rikthehet në ‘Love Story’? Saimiri merr

"Kam pasur mesazhe të shumta për një rikthim në Love Story. Si mendoni ju? Po apo jo?", shkroi ai.

A do të rikthehet në ‘Love Story’? Saimiri merr

Pas këtij postimi, Saimiri ka vendosur se Love Story është një kapitull i mbyllur për të dhe nuk do të rikthehet.

“Edhe pse ishte një eksperiencë unike dhe e bukur për mua, kapitulli i “Love Story” është i mbyllur”, ka shkruar ai.

A do të rikthehet në ‘Love Story’? Saimiri merr

A do të rikthehet në ‘Love Story’? Saimiri merr

A do të rikthehet në ‘Love Story’? Saimiri merr

A do të rikthehet në ‘Love Story’? Saimiri merr

A do të rikthehet në ‘Love Story’? Saimiri merr