4 Prill 2022, 11:44

Will Smith's slap is not missing at the Grammy Awards either, comedian: Stay away from me

Shuplaka e Will Smith nuk mungon as në Grammy Awards, komediani: Qëndroni larg meje

XING

Shuplaka e Will Smith nuk mungon as në Grammy Awards, komediani:

Është mbajtur ceremonia e ndarjes së çmimeve "Grammy" në Las Vegas. Komediani Trevor Noah hapi ceremoninë duke komentuar shuplakën e famshme të Will Smith ndaj Chris Rock gjatë ndarjes së çmimeve Oscar të së dielës së kaluar.

Shuplaka e Will Smith nuk mungon as në Grammy Awards, komediani:

"Mirë, do prezantoj çmimet dhe kam besim se ju njerëz do qëndroni larg meje. Thonë se është më mirë të japësh se të marrësh. Epo, nuk jam i sigurt sepse të dielën e kaluar më mirë ta jepje sesa ta merrje (shuplakën)", ironizoi Noah.

Shuplaka e Will Smith nuk mungon as në Grammy Awards, komediani:

“As mos e mendoni këtë si një shfaqje çmimesh. Është një koncert ku do të japim çmime, do të dëgjojmë muzikë, do kërcejmë, do këndojmë, do të mbajmë emrat e njerëzve jashtë gojës dhe do t’u japim njerëzve çmime gjatë gjithë natës. Pra, le të hyjmë drejtpërdrejt në të", tha komediani.

Shuplaka e Will Smith nuk mungon as në Grammy Awards, komediani:

Shuplaka e Will Smith nuk mungon as në Grammy Awards, komediani:

Shuplaka e Will Smith nuk mungon as në Grammy Awards, komediani: