3 Gusht 2019, 15:05

With her laundry and blackened skin, Kevin broke the web with new photos

Me rrobabanje dhe lekuren e nxirë, Kejvina thyen rrjetin me fotot e reja

XING

Me rrobabanje dhe lekuren e nxirë, Kejvina thyen rrjetin me fotot e reja

Instagrami i modeles së njohur Kejvina Kthella, kohët e fundit është mbushur plot me fotografi të saja nga pushimet. Çdo ditë Kejvina nuk nguron të tregojë linjat e saj trupore me foto të reja, të cilat komentohen shumë nga ana e ndjekësve të saj.

Me rrobabanje dhe lekuren e nxirë, Kejvina thyen rrjetin me fotot e reja

Edhe ditën e sotme, këto postime nuk kanë munguar.Modelja u paraqit sërish me rrobabanje dhe me një trup krejtësisht të nxirë duke u dukur ne super formë.

Me rrobabanje dhe lekuren e nxirë, Kejvina thyen rrjetin me fotot e reja

Siç duket, Kejvina po i shijon shumë pushimet.Këtë e tregon dhe mbishkrimi mbi fotot e saj, ku i cilëson këto ditë si kohë e mirë.“Kohë e mirë dhe nje trup i nxirë”, ka shkruar ajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌴𝐆𝐨𝐨𝐝 𝐭𝐢𝐦𝐞𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐚𝐧 𝐥𝐢𝐧𝐞𝐬🌴

A post shared by Kejvina Kthella (@kejvina_kthella) on

Me rrobabanje dhe lekuren e nxirë, Kejvina thyen rrjetin me fotot e reja

Me rrobabanje dhe lekuren e nxirë, Kejvina thyen rrjetin me fotot e reja

Me rrobabanje dhe lekuren e nxirë, Kejvina thyen rrjetin me fotot e reja

Me rrobabanje dhe lekuren e nxirë, Kejvina thyen rrjetin me fotot e reja

Me rrobabanje dhe lekuren e nxirë, Kejvina thyen rrjetin me fotot e reja

Me rrobabanje dhe lekuren e nxirë, Kejvina thyen rrjetin me fotot e reja