4 Gusht 2018, 01:04

With makeup in the bath: 5 Albanian VIPs who do not lose their makeup when they wash

Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur lahen

XING

Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur

Ditët e sotme makeup-i është bërë aq i domosdoshëm saqë rrallë sheh të postohen foto ujë e sapun. Madje shumë VIP-e edhe pas dushit i shohim me makeup. Në fotot e postuara nga ato në rrjete sociale nuk mungon pudra, peneli, rimeli e buzëkuqi. Shumë prej tyre kanë bërë thjesht foto selfie pas dushit dhe të tjerat kanë bërë set fotografik duke i kthyer në një trend imazhet me robdeshambër, peshqir në kokë dhe makeup. "Xing.al" ju tregon më poshtë 15 VIP-et që i shohim me makeup pas dushit.

Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur
Eni Koçi
Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur
Baby G
Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur
Xhesika Ndoj
Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur
Dhurata Ahmetaj
Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur
Rita Ora
Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur
Anxhelina Hadërgjonaj
Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur
Roza Lati
Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur
Bebe Rexha
Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur
Luana Vjollca
Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur
Mihrije Braha
Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur
Agnesa Vuthaj
Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur
Gjyste Vulaj
Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur
Beatrix Ramosaj
Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur
Vildane Zeneli
Me makeup në dush: 15 VIP-et shqiptare që nuk e heqin grimin as kur
Arilena Ara