5 Prill 2022, 13:52

With short hair, you will not know Valbona Selimllari

Me flokë të shkurtër, nuk do ta njihni Valbona Selimllarin

XING

Me flokë të shkurtër, nuk do ta njihni Valbona Selimllarin

Valbona Selimllari vazhdon të mbetet një ikonë bukurie në vendin tonë. Së fundmi, Missi është rikthyer pas në kohë, duke kujtuar momente nga adoleshenca.

Me flokë të shkurtër, nuk do ta njihni Valbona Selimllarin

Ajo ka publikuar dy foto ku shihet me flokë të shkurtër dhe gati nuk e njohëm.

Me flokë të shkurtër, nuk do ta njihni Valbona Selimllarin

Valbona shfaqet e buzëqeshur dhe ka veshur rroba për djem.

Me flokë të shkurtër, nuk do ta njihni Valbona Selimllarin

Në vitin 1992 Valbona Selimllari u kurorëzua “Miss Albania”, duke hyrë kështu në histori si miss-i i parë shqiptar.

Me flokë të shkurtër, nuk do ta njihni Valbona Selimllarin

Me flokë të shkurtër, nuk do ta njihni Valbona Selimllarin

Me flokë të shkurtër, nuk do ta njihni Valbona Selimllarin

Me flokë të shkurtër, nuk do ta njihni Valbona Selimllarin

Me flokë të shkurtër, nuk do ta njihni Valbona Selimllarin