25 Janar 2022, 10:13

Without complexes, Beniada shows her first work

Pa komplekse, Beniada tregon punën e saj të parë

XING

Pa komplekse, Beniada tregon punën e saj të parë

Beniada ka zbuluar punën e parë që ka bërë. Në një bisedë me Arbrin, tregoi se punonte në një dyqan me mamin ku bënin pastrim.

Pa komplekse, Beniada tregon punën e saj të parë

“Puna e parë kur kam qenë 16 vjeçe, kam punuar me një grua që shiste mish, bënte dhe gjëra për të ngrënë. Punoja atje me mamin. Mami ka punuar shumë vite aty, unë 1 vit. Pastronim dyqanin, ato makineritë e mishit. Pastaj kam punuar dhe shitëse akullore në plazh, dhe si kamariere”, tha Beniada.

Pa komplekse, Beniada tregon punën e saj të parë

Kujtojmë se Beniada është një ndër personazhet më të dashur për publikun me të folurën e saj karakteristike dhe origjinalitetin që ka.

Pa komplekse, Beniada tregon punën e saj të parë

Pa komplekse, Beniada tregon punën e saj të parë

Pa komplekse, Beniada tregon punën e saj të parë

Pa komplekse, Beniada tregon punën e saj të parë

Pa komplekse, Beniada tregon punën e saj të parë