20 Maj 2018, 14:04

Wow: He proposes a girlfriend to marry in the middle of the shopping center

Uau: I propozon të dashurës për martesë në mes të qendrës tregtare

XING

Uau: I propozon të dashurës për martesë në mes të

Këtë të diel, rubrika "Ka një mesazh për ty" nuk është zhvilluar në studion e të Dielës shqiptare, por në ambientet e një qendre tregtare ku Edi kishte vendosur të propozonte të dashurën e tij, Nada.

Uau: I propozon të dashurës për martesë në mes të

"Historia ime ka filluar në vitin 2012, isha në universitet,  19 vjeç. Do shkonim me një shok në mbrëmje. I thashë shokut dua të më prezantosh një vajzë. U futëm të dy brenda dhe e dashura e shokut më prezantoi me shoqen e saj. Unë me atë kurrë tha ajo. Më pas në takimin e parë dhamë puthjen e parë. E kishim shumë të vështirë të takoheshim se atë e shoqëronte familja. Pas 3 muajve mora guximin të takoj të atin e saj. Isha skeptik, nuk doja të takonte familjen time sepse kisha shkollën. Kjo gjë vazhdoi për rreth 3 vjet dhe më pas vendosëm me familjen të takonim familjen e vajzës", tregoi Edi.

Uau: I propozon të dashurës për martesë në mes të

Nada kishte ardhur me një mikeshën e saj dhe balerinët iu shfaqën para duke kërcyer mirëpo ajo nuk po kuptonte ç'po ndodhte.

Uau: I propozon të dashurës për martesë në mes të

Më pas Edi erdhi me vrap dhe iu ul në gjunjë. Ai nxorri unazën dhe i propozoi Nadës e cila u emocionua shumë.

Uau: I propozon të dashurës për martesë në mes të

Uau: I propozon të dashurës për martesë në mes të

Uau: I propozon të dashurës për martesë në mes të