8 Prill 2022, 17:00

E quajti Zais Denzel, Dj Sardi zbulon kuptimin e emrit të të birit

XING

E quajti Zais Denzel, Dj Sardi zbulon kuptimin e emrit të të birit

Në Janar të këtij viti Dj Sardi u bë baba për herë të parë. Partnerja e tij solli në jetë një djalë, të cilit i kanë vendosur emrin Zais Denzel.

E quajti Zais Denzel, Dj Sardi zbulon kuptimin e emrit të të birit

Së fundmi, në një intervistë për emisionin “Ditë e re”, Dj Sardi ka treguar se si ka lindur ideja e këtij emri kaq të veçantë.

E quajti Zais Denzel, Dj Sardi zbulon kuptimin e emrit të të birit

“Nuni i djalit është Alesio Alia. Kemi pasur disa emra dhe duke parë sa i veçantë është zgjodhëm këtë, Zais Denzel. Nuk kishim zgjidhje tjetër sepse babi me emrin Sardi, mami Jonisa, për djalin duhej një emër i veçantë. Kemi patur disa alternativa por zgjodhëm këtë sepse sikur s’ishte dëgjuar, nuk ishte përdorur më parë.

Alesio ia vuri Denzel emrin e pagëzimit. Ne kishim me qejf emrin Zayn, pastaj Zais. Kishim shumë mendime. Kur na vinin emra sugjerime mendonim prit se kishim Zais dhe ishte unik. Djali më ngjan mua”, është shprehur ai.

E quajti Zais Denzel, Dj Sardi zbulon kuptimin e emrit të të birit

E quajti Zais Denzel, Dj Sardi zbulon kuptimin e emrit të të birit

E quajti Zais Denzel, Dj Sardi zbulon kuptimin e emrit të të birit