31 Dhjetor 2023, 15:46

Çmimet Xing: Shpallen moderatori dhe moderatorja më e mirë e vitit 2023

XING

Çmimet Xing: Shpallen moderatori dhe moderatorja më e mirë e

Ashtu si çdo vit, "Xing.al" shpalli edhe këtë vit "Çmimet Xing". Pak ditë më parë, zhvilluam sondazhet "Moderatorët më të mirë 2023". Përmes votimit online, ju keni bërë zgjedhjen tuaj.

Moderatorja më e mirë e vitit 2023 shpallet Kiara Tito. Ajo ka marrë 63% të votave në sondazh.

Çmimet Xing: Shpallen moderatori dhe moderatorja më e mirë e

Moderatori më i mirë për vitin 2023 shpallet edhe këtë vit Ardit Gjebrea, me 26% të votave.

Çmimet Xing: Shpallen moderatori dhe moderatorja më e mirë e