17 Dhjetor 2022, 11:14

Çmimet 'Xing': Votoni emisionin e pasdites më të mirë të vitit 2022

XING

Çmimet 'Xing': Votoni emisionin e pasdites më të

Jemi në ditët e fundit të vitit 2022 dhe “Xing.al” risjell dhe këtë vit “Çmimet Xing”. Në këtë artikull ju duhet të votoni në sondazhin “Emisioni më i mirë i pasdites”.
Emisioni më i votuar nga ju do të shpallet fitues në ditën e fundit të vitit:

Poll