18 Gusht 2022, 16:07

Trendi më i ri i vajzave të showbizit shqiptar: Poza me zinxhir zbërthyer

XING

Trendi më i ri i vajzave të showbizit shqiptar: Poza me zinxhir

Vajzat e showbizit sjellin herë pas here trende të reja si në veshje, flokë, makeup, por edhe në poza. Së fundmi po përhapen me shpejtësi pozat me zinxhir zbërthyer.

Trendi më i ri i vajzave të showbizit shqiptar: Poza me zinxhir
Tayna

Bora Zemani, Tayna, Xhensila, Luana, Kejvina janë vetëm disa nga vajzat që po e kthejnë në trend këtë pozë që mesa duket të bën të dukesh më tërheqëse.

Trendi më i ri i vajzave të showbizit shqiptar: Poza me zinxhir
Luana

Nuk ka rëndësi sesi je veshur, me rrobabanjo, bluzë apo body, rëndësi ka që xhinset të jenë zbërthyer dhe ja ku keni rezultatet në fotot e mëposhtme.

Trendi më i ri i vajzave të showbizit shqiptar: Poza me zinxhir
Melisa
Trendi më i ri i vajzave të showbizit shqiptar: Poza me zinxhir
Bora
Trendi më i ri i vajzave të showbizit shqiptar: Poza me zinxhir
Xhensila
Trendi më i ri i vajzave të showbizit shqiptar: Poza me zinxhir
Rina
Trendi më i ri i vajzave të showbizit shqiptar: Poza me zinxhir
Kejvina