5 Gusht 2018, 00:06

Ylli Limani naked, Albanian VIPs do not abide, see what they write

Ylli Limani del lakuriq, VIP-et shqiptare nuk përmbahen, shihni ç'i shkruajnë

XING

Ylli Limani del lakuriq, VIP-et shqiptare nuk përmbahen, shihni

Ylli Limani është padyshim një nga këngëtarët më të dashur për publikun që me zërin e tij ka vjedhur zemrat e të gjithëve. Ylli është komentuar gjithnjë në media për anën profesionale ndërsa skandalet nuk e kanë shoqëruar asnjëherë përgjatë karrierës së tij. Megjithatë së fundmi Ylli ka bërë namin. Këngëtari në një foto të postuar në Instagram shfaqet lakuriq në pjesën e sipërme, para dritares së një dhome, postim që ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve, edhe vipave shqiptare.

Ylli Limani del lakuriq, VIP-et shqiptare nuk përmbahen, shihni

Këngëtarja Dhurata Ahmetaj i komenton: "E ke rregullu jetën". Prezantuesja Liberta Spahiu e pyet "Nudo a?" ndërsa Rona Nishliu e komplimenton. 

Ylli Limani del lakuriq, VIP-et shqiptare nuk përmbahen, shihni

Megjithatë pak më vonë Ylli e fshiu foton dhe arsyeja nuk dihet ende, ndoshta prej këtyre komenteve nga vipat?

Ylli Limani del lakuriq, VIP-et shqiptare nuk përmbahen, shihni