21 Gusht 2019, 22:32

Yllka Kuqi apologizes: 'I was never taught'

Këngëtarja shqiptare kërkon falje: Nuk di të përdor fotoshopin

XING

Këngëtarja shqiptare kërkon falje: Nuk di të përdor

Këngëtarja e njohur Yllka Kuqi është shumë aktive në rrjetet sociale. Ajo vazhdimisht poston foto të ndryshme ku shfaqet e kuruar deri në detaje.

Këngëtarja shqiptare kërkon falje: Nuk di të përdor

Sot Yllka ka shpërndarë disa foto me ndjekësit e saj ku shfaqet e veshur me një fustan të zi të gjatë dhe me flokët gjysmë lëshuar, gjysmë të kapura.

Këngëtarja shqiptare kërkon falje: Nuk di të përdor

Në përshkrimin e fotove, këngëtarja ka lënë një shkrim tejet interesant. Duke qenë se sot flitet shumë për përdorimin e fotoshopit, Yllka ka shkruar: "Nuk u mësova kurrë me përdor fotoshopin. Na falni a" . Shkrimi është bërë me tendencën për të treguar se fotot e saj janë origjinale, ashtu të papërpunuara, pa ndërhyrje fotoshopi.

Këngëtarja shqiptare kërkon falje: Nuk di të përdor

Këngëtarja shqiptare kërkon falje: Nuk di të përdor

Këngëtarja shqiptare kërkon falje: Nuk di të përdor

Këngëtarja shqiptare kërkon falje: Nuk di të përdor

Këngëtarja shqiptare kërkon falje: Nuk di të përdor

Këngëtarja shqiptare kërkon falje: Nuk di të përdor