30 Maj 2019, 17:55

Yllka Mujo and Princess Elia are photographed on the street, their dress draws attention

Yllka Mujo dhe Princeshë Elia fotografohen në rrugë, veshja e tyre tërheq vëmendjen

XING

Yllka Mujo dhe Princeshë Elia fotografohen në rrugë, veshja e

Aktorja e mirënjohur dhe shumë e dashur për publikun, Yllka Mujo dhe bashkëshortja e princit Leka, princeshë Elia Zaharia janë fotografuar së fundmi së bashku në rrugët e qendrës së Tiranës. 

Yllka Mujo dhe Princeshë Elia fotografohen në rrugë, veshja e

Nënë e bijë dukeshin si dy shoqe, të veshura njësoj me fustane të gjata, komode teksa konsumonin ushqime të gatshme, siç shihet në fotot e publikuara nga "Panorama plus".

Yllka Mujo dhe Princeshë Elia fotografohen në rrugë, veshja e

Yllka dhe Eliza shihen shpesh bashkë dhe gjejnë gjithnjë kohë për t'ja dedikuar njëra-tjetrës. Ato janë shprehurse  kanë një marrëdhënie shumë të hapur me njëra-tjetrën.

Yllka Mujo dhe Princeshë Elia fotografohen në rrugë, veshja e

Yllka Mujo dhe Princeshë Elia fotografohen në rrugë, veshja e

Yllka Mujo dhe Princeshë Elia fotografohen në rrugë, veshja e

Yllka Mujo dhe Princeshë Elia fotografohen në rrugë, veshja e

Yllka Mujo dhe Princeshë Elia fotografohen në rrugë, veshja e

Yllka Mujo dhe Princeshë Elia fotografohen në rrugë, veshja e

Yllka Mujo dhe Princeshë Elia fotografohen në rrugë, veshja e

Yllka Mujo dhe Princeshë Elia fotografohen në rrugë, veshja e