28 Qershor 2023, 17:00

'You don't have long with Adis', Fifi turns to the follower

'Nuk e ke të gjatë me Adisin', Fifi i kthehet ndjekëses

XING

'Nuk e ke të gjatë me Adisin', Fifi i kthehet ndjekëses

Fifi ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit në rrjete sociale, ku një prej tyre i ka bërë një koment në lidhje me partnerin e saj, Adisin.

"Nuk e ke të gjatë me këtë bashkëshort", i ka shkruar ndjekësi.

Fifi e ka marrë më shumë sportivitet dhe i ka thënë me të qeshur: Bona llaf bona!

Kujtojmë se këngëtarja dhe Adisi janë prindër të një djali të quajtur Theo.