16 Gusht 2018, 00:31

You know him as a 'bad boy', but Cozman is a boy for the house, so the footage that proves him

E njihni si 'bad boy', por Cozman është djalë për shtëpi, ja pamjet që e vërtetojnë

XING

E njihni si 'bad boy', por Cozman është djalë për

Duke u shfaqur në videoklipe me armë, Cozman lë përshtypjen se është "bad boy", por në fakt së fundmi reperi ka treguar se di të jetë edhe djalë për shtëpi. Ka qenë miku i tij, Onat që ka postuar një video ku tregon aftësitë në kuzhinë të Cozman. 

E njihni si 'bad boy', por Cozman është djalë për

Reperi shfaqet duke zbukuruar pjatën të mbushur me mish dhe perime të gatuara nga ai. Pjata siç duket është përgatitur për anëtarët e grupit Babastars.

E njihni si 'bad boy', por Cozman është djalë për