8 Gusht 2018, 23:59

You remember the '14 year old fiance 'sex? Here's what happened to his life

Ju kujtohet Gjino i '14 vjeç dhëndër'? Ja çfarë ka ndodhur me jetën e tij

XING

Ju kujtohet Gjino i '14 vjeç dhëndër'? Ja

Ju kujtohet Gjino tek komedia "14 vjeç dhëndër", i cili luante rolin e bashkëshortit minoren të Marigosë? Ka kaluar kaq shumë kohë, por me siguri të gjithë e mbani mend dhe jeni kurioz si duket sot aktori dhe çfarë ka ndodhur me të. 

Ju kujtohet Gjino i '14 vjeç dhëndër'? Ja

Aktori Admir Sorra aktualisht jeton në Vlorë. Vite më parë ka jetuar edhe jashtë vendit, ku edhe andej nuk kanë munguar njerëz që e kanë identifikuar me emrin e Gjinos. Aktori nuk është shumë aktiv në rrjete sociale dhe postimi i tij i fundit është një falenderim për miqtë që e kanë uruar për ditëlindje. Ndërkohë më poshtë ju sjellim disa foto si duket "Gjino" tani.

Ju kujtohet Gjino i '14 vjeç dhëndër'? Ja

Ju kujtohet Gjino i '14 vjeç dhëndër'? Ja

Ju kujtohet Gjino i '14 vjeç dhëndër'? Ja