26 Gusht 2018, 12:59

You remember the Qetsori of Big Brother? See how far he has changed

Ju kujtohet Qetsori i Big Brother? Shihni sa ka ndryshuar ai tani

XING

Ju kujtohet Qetsori i Big Brother? Shihni sa ka ndryshuar ai tani

Me siguri të gjithë e kujtoni Qetsorin, konkurentin i edicionit të dytë të Big Brother i cili arriti të rrëmbente jo vetëm zemrat e publikut shqiptar, por edhe çmimin e fituesit të realityshow.

Ju kujtohet Qetsori i Big Brother? Shihni sa ka ndryshuar ai tani

Pas përfundimit të spektaklit, daljet e tij në ekran kanë qenë të pakta. Ai ka vazhduar jetën në Vlorë, ku së fundmi është fotografuar nga 'Panoramaplus'.

Ju kujtohet Qetsori i Big Brother? Shihni sa ka ndryshuar ai tani

Siç e shohim, ish-konkurenti ka ndryshuar mjaft dhe në pamjen e tij vërejmë më shumë thinja dhe flokët më të gjatë se ç'i ka pasur. Ai shfaqet duke ecur pa mendje i zbathur në rrugët e plazhit.

Ju kujtohet Qetsori i Big Brother? Shihni sa ka ndryshuar ai tani