5 Prill 2022, 17:19

'You thought you saved me', Melissa makes Andy 8 by 2 after the crisis that led to separation

'Mendove se shpëtove nga unë', Melisa ia bën 8 me 2 Andit pas krizës që çoi në ndarje

XING

'Mendove se shpëtove nga unë', Melisa ia bën 8 me 2

Andi dhe Melisa janë kthyer padyshim në një nga çiftet më simpatik të showbizit dhe ndër më të komentuarit. Së fundmi ata patën edhe një krizë në lidhjen e tyre që çoi në ndarje.

'Mendove se shpëtove nga unë', Melisa ia bën 8 me 2

“E penduar deri në pikë të fundit! U kry!”, shkruante Melisa duke fshirë fotot me Andin dhe gjithashtu ai bëri të njëjtin veprim.

'Mendove se shpëtove nga unë', Melisa ia bën 8 me 2

Por tani çifti është pajtuar dhe Melisa ka treguar qartazi se nuk e lë më kurrë dashurinë e saj. 

'Mendove se shpëtove nga unë', Melisa ia bën 8 me 2

“Mendove se shpëtove nga unë, por jo. U ktheva”, shkruan këngëtarja dhe ish-konkurrentja e "Përputhen" krah fotove ku ata shfaqen duke u puthur e përqafuar.

'Mendove se shpëtove nga unë', Melisa ia bën 8 me 2

Andi e ka ripostuar foton duke shkruar: “Hahahaha. Shyqyr erdhe zemër”.

'Mendove se shpëtove nga unë', Melisa ia bën 8 me 2

'Mendove se shpëtove nga unë', Melisa ia bën 8 me 2

'Mendove se shpëtove nga unë', Melisa ia bën 8 me 2

'Mendove se shpëtove nga unë', Melisa ia bën 8 me 2

'Mendove se shpëtove nga unë', Melisa ia bën 8 me 2

'Mendove se shpëtove nga unë', Melisa ia bën 8 me 2