29 Gusht 2018, 14:59

You underwent surgery, see what the newest Era Istrefi is from the hospital

Ju nënshtrua operacionit, shihni në ç'gjendje është Era Istrefi e sapodalë nga spitali

XING

Ju nënshtrua operacionit, shihni në ç'gjendje

Dy ditë më parë këngëtarja Era Istrefi merakosi fansat, kur nëpërmjet një videoje në Instastory tregonte se ndodhej në spital pasi i ishte nënshtruar një operacioni.

Ju nënshtrua operacionit, shihni në ç'gjendje

Era kishte operuar apandesitin dhe i kërkonte ndjekësve të mos shqetësoheshin për të pasi ishte mirë dhe do të shërohej shumë shpejt. Ditën e sotme ajo ka dalë nga spitali dhe ka publikuar disa foto e video në Instastory, ku ka treguar gjendjen aktuale.

Ju nënshtrua operacionit, shihni në ç'gjendje

Këngëtarja dukej mjaft në formë dhe energjike dhe shkruante se ishte e lumtur që më në fund kishte dalë nga spitali e freskët dhe e motivuar më shumë.

Ju nënshtrua operacionit, shihni në ç'gjendje

Ju nënshtrua operacionit, shihni në ç'gjendje