16 Gusht 2019, 19:20

You won't know it, that's what Morena looked like before she became famous

Nuk keni për ta njohur, ja si dukej Morena përpara se të bëhej e famshme

XING

Nuk keni për ta njohur, ja si dukej Morena përpara se të

Morena Taraku është kthyer shumë shpejt në një ndër personazhet më të njohur dhe të përfolur në media. Ndonëse është treguar  shumë diskrete, jeta e saj private dhe udhëtimet luksoze kanë marrë vëmendjen e të gjithëve dhe janë komentuar gjatë.

Nuk keni për ta njohur, ja si dukej Morena përpara se të

Morena është cilësuar gjithmonë si një femër mjaft simpatike që me pamjen e saj i ka bërë për vete të gjithë. Së fundmi, Morena ka publikuar një kolazh në Instastory ku në një pjesë shihet në një moshë shumë të vogël,  ndërsa në pjesën tjetër është vendosur një foto e shkëputur nga koncertet e saj.

Nuk keni për ta njohur, ja si dukej Morena përpara se të

“Isha një vajzë e vogël por me ëndrra të mëdha”, ka shkruar Morena teksa në foto shihet me flokët e shkurtra me balluke shumë më ndryshe se tani.

Nuk keni për ta njohur, ja si dukej Morena përpara se të

Nuk keni për ta njohur, ja si dukej Morena përpara se të

Nuk keni për ta njohur, ja si dukej Morena përpara se të

Nuk keni për ta njohur, ja si dukej Morena përpara se të

Nuk keni për ta njohur, ja si dukej Morena përpara se të

Nuk keni për ta njohur, ja si dukej Morena përpara se të

Nuk keni për ta njohur, ja si dukej Morena përpara se të