30 Gusht 2018, 23:31

Young and modern, Tayna's parents will leave your mouth open

Të rinj dhe modern, prindërit e reperes Tayna do t'ju lënë gojë hapur

XING

Të rinj dhe modern, prindërit e reperes Tayna do t'ju

Falë hiteve "Columbiana" dhe "Shqipe", Tayna njihet nga të gjithë dhe është kthyer në një nga reperet më të pëlqyera nga publiku. Ajo arriti të fitojë menjëherë vëmendjen me punën e jo me thashethemet mbi jetën private të cilën e ruan sa më shumë të tillë. Megjithatë sot Tayna si rrallëherë ka prezantuar prindërit e saj.

Të rinj dhe modern, prindërit e reperes Tayna do t'ju

Ata shfaqen pranë të bijës e cila po bën një selfie si familje. Prindërit e reperes duken të rinj, modern dhe shumë simpatikë.

Të rinj dhe modern, prindërit e reperes Tayna do t'ju

"Unë jam vajza dhe djali i tyre gjithashtu", shkruan Tayna në foton e publikuar në Instastory.

Të rinj dhe modern, prindërit e reperes Tayna do t'ju

Të rinj dhe modern, prindërit e reperes Tayna do t'ju